Σύχρονες Εξελίξεις και Προοπτικές στην Παιδιατρική

2η Επιστημονική Εκδήλωση

Πόρτο Χέλι 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2006

Επιστημονικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεως

 

 

 

Λίγα λόγια για το Πόρτο Χέλι:

Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται στις νότιες ακτές της Αργολίδας, απέναντι από τα νησιά της Ύδρας και των Σπετσών. Είναι χτισμένο σε ένα κλειστό όρμο με φυσικό λιμάνι και αποτελεί μία από τις πιο αναπτυγμένες τουριστικά τοποθεσίες της Αργολίδας, γεγονός που το καθιστά έναν ιδιαίτερα δημοφιλή τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του έτους. Είναι διεθνώς γνωστό για τις μαγικές, πευκόφυτες ακτές που το περιβάλλουν, τις καθαρές θάλασσες και το υπέροχο κλίμα του.

Εδώ ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα ζεστός, οι βροχοπτώσεις σπάνιες και η καλοκαιρινή περίοδος διαρκεί από τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο. Το Πόρτο Χέλι έχει γύρω στους 1.500 κατοίκους και απέχει από το Ναύπλιο 85 χλμ.

Με ορμητήριο το Πόρτο Χέλι, αξίζει να επισκεφτείτε τη λιμνοθάλασσα της Βερβερόντας, η οποία σύμφωνα με την παράδοση ήταν το αγαπημένο καταφύγιο των πειρατών, τον πύργο της Έλλης και τα ερείπια της αρχαίας πόλης των Αλιέων, στην απέναντι ακτή, τους ανεμόμυλους στο Κρανίδι, τις σπηλιές των Διδύμων, τη Μονή του Αυγού και τη Μονή των Αγίων Αναργύρων.

Ξενοδοχείο, AKS Hotel Porto Heli