Σύχρονες Εξελίξεις και Προοπτικές στην Παιδιατρική

5η Επιστημονική Εκδήλωση

Μύκονος 8-10 Σεπτεμβρίου 2006

Επιστημονικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεως

 

 

 

Λίγα λόγια για τη Μύκονο:

Μύκονος. Η κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων. Το νησί των ανέμων, όπως το αποκαλούν, βρίσκεται στο κέντρο σχεδόν του συμπλέγματος των Κυκλαδίτικων νησιών και ανάμεσα στη Τήνο και τη Νάξο.

Η Μύκονος τα έχει όλα. Αυθεντική νησιώτικη ομορφιά, η οποία αποτυπώνεται στα φυσικά τοπία και στις υπέροχες ακρογιαλιές του νησιού. Τοπικό χρώμα και Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, που προσδίδουν στο νησί μια ξεχωριστή και άκρως γοητευτική φυσιογνωμία. Ιστορική ταυτότητα και λαμπρή πορεία στο χρόνο, που αποκαλύπτεται μέσα από τα εκθέματα των μουσείων της και διαφαίνεται στην ιδιαίτερη κουλτούρα των Μυκονιατών. Και κυρίως έχει κοσμική ζωή.

Η Μύκονος φημίζεται για τις άφθονες ευκαιρίες διασκέδασης που προσφέρει στους επισκέπτες της. Θα πιείτε τον καφέ σας στη Μικρή Βενετία του Αιγαίου, με τα σπίτια κτισμένα σχεδόν πάνω στη θάλασσα. Θα περπατήσετε στα σοκάκια της συνοικίας του Κάστρου και θα επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας της Παραπορτιανής, ένα μοναδικό βυζαντινό στολίδι του νησιού που βρίσκεται στο ύψωμα του κάστρου.

Θα φωτογραφηθείτε στους γραφικούς ανεμόμυλους, το σήμα κατατεθέν της Μυκόνου. Θα κάνετε τα ψώνια σας στο Ματογιάννη, που είναι ο πιο εμπορικός δρόμος του νησιού, ακολουθώντας τους ρυθμούς του, που σας προσκαλεί να τους ανακαλύψετε.

Ξενοδοχείο, St. John Hotel